Liprovit

Het familiebedrijf Liprovit is een onafhankelijk bedrijf binnen de Fuite Groep. Het is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige, op zuivel gebaseerde, vloeibare kalver- en biggenvoeders. De geavanceerde en duurzame producten, applicaties en productietechnologieën zijn vooruitstrevend en uniek in de industrie. Dit maakt ons de partner voor de moderne en innovatieve bedrijven in de internationale agri-business. Onze toegewijde medewerkers hebben jarenlange ervaring in de diervoeding industrie en tezamen met lokale distributeurs garanderen zij de juiste oplossing voor de verschillende behoeften zoals verlagen arbeidsdruk, optimale groei en maximale efficiëntie.

Liprovit

High-tech productietechnologie

De geavanceerde productietechnologie, met een sterilisatie behandeling (UHT), zorgt ervoor dat het vloeibare product een uitzonderlijk lange houdbaarheid kent van twaalf maanden, in
ongeopende en acht weken in geopende verpakking. Daarnaast behoudt dit proces de eiwitkwaliteit, wat de verteerbaarheid verbetert. Deze technologie was tot dusver beperkt tot enkel de babyvoedingsindustrie en is daarmee vooruitstrevend voor diervoederindustrie. Verder bespaart dit zeer duurzame, high-tech productieproces energie en kosten in vergelijking met het traditionele droogproces.

Houdbaarheid
Houdbaarheid 12 maanden
Productkwaliteit
Productkwaliteit Hoge eiwitkwaliteit Weinig sediment
Duurzaamheid
Duurzaamheid Geen droogkosten

UHT- melk – Uniek geleverd als een vloeibaar product

De vloeibare Prominend en Pigger producten zijn een smakelijke
kant-en-klare UHT-melk op basis van hoogwaardige zuivel ingrediënten waardoor het een goed verteerbaar product is. Bovendien voorziet het de dieren van de benodigde voedingsstoffen wat resulteert in vitale dieren met een hoge groei. Het product heeft een uitzonderlijk lange houdbaarheid van een jaar in ongeopende en acht weken in geopende verpakking. Er wordt geen water toegevoegd, omdat het product als kant-en-klare vloeibare melk wordt geleverd op het bedrijf, wat een hygiënisch product waarborgt en tevens arbeidsgemak verhoogt. In aanvulling op de vloeibare melk, kent het portfolio ook hoogwaardige prestarters.

Kwaliteit

Liprovit levert eersteklas producten. Een essentieel onderdeel van de kwaliteitsborging is het controleren van de inkomende en uitgaande producten. Daarom voldoet ons laboratorium aan de hoogste normen en beschikken we over de modernste apparatuur. Daarnaast werken wij samen met leveranciers die ook gecertificeerd zijn om de continuïteit en betrouwbaarheid te waarborgen. Als gevolg van de traceerbare herkomst van de grondstoffen, kan Liprovit hoge kwaliteit producten garanderen. Daarnaast worden in onze high-tech fabriek hygiënische aspecten van de food sector gehandhaafd. Om de voedselkwaliteit en voedselveiligheid te verzekeren is Liprovit GMP + Feed Secure en QS gecertificeerd.