Productie.

Het familiebedrijf Liprovit is een onafhankelijk bedrijf binnen de Fuite Groep. Het is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige, op zuivel gebaseerde, vloeibare kalver- en biggenvoeders. Onze toegewijde medewerkers hebben jarenlange ervaring in de diervoeding industrie en tezamen met lokale distributeurs garanderen zij de juiste oplossing voor de verschillende behoeften zoals verlagen arbeidsdruk, optimale groei en maximale efficiëntie.

Productie.

High-tech productie

De geavanceerde productietechnologie, met een sterilisatie behandeling (UHT), zorgt ervoor dat het vloeibare product een lange houdbaarheid kent. Daarnaast behoudt dit proces de eiwitkwaliteit, wat de verteerbaarheid verbeterd. Deze technologie was tot dusver beperkt tot enkel de babyvoedingsindustrie en is daarmee vooruitstrevend voor diervoederindustrie. Verder bespaart dit zeer duurzame, high-tech productieproces energie en kosten in vergelijking met het traditionele droogproces.

Houdbaarheid
Houdbaarheid 12 maanden
Productkwaliteit
Productkwaliteit Hoge eiwitkwaliteit Weinig sediment
Duurzaamheid
Duurzaamheid Geen droogkosten

Unieke vloeibare producten

De vloeibare Prominend en Pigger producten zijn een smakelijke
kant-en-klare UHT-melk op basis van hoogwaardige zuivel ingrediënten waardoor het een goed verteerbaar product is. Bovendien voorziet het de dieren van de benodigde voedingsstoffen wat resulteert in vitale dieren met een hoge groei. Het product heeft een uitzonderlijk lange houdbaarheid van een jaar in ongeopende en acht weken in geopende verpakking. In aanvulling op de vloeibare melk, kent het portfolio ook hoogwaardige prestarters.